POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Daianu Software SRL-D care administreaza domeniul www.dcmsoftware.ro respecta confidentialitatea datelor dvs. si doreste ca informatiile personale sa ramana protejate. Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate.
Politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale. Astfel, prin vizitarea website-ului www.dcmsoftware.com.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.
A). COLECTAREA DE INFORMATII
www.dcmsoftware.ro colecteaza informatii de la dvs. in mai multe modalitati prin intermediul acestui website (atunci cand doreste sa actualize website-ul pentru a facilita navigarea si accesul la informatii, atunci cand va ajuta sa gasiti mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesare, atunci cand doreste atentionarea dvs. asupra noilor informatii, produse si servicii pe care le oferim s.a.m.d) . Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii eficiente si calitative.
Inregistrare. Inainte de a utiliza anumite functionalitati ale website-ului www.dcmsoftware.ro sau pentru orice comanda de servicii, trebuie sa completati un formular de trimitere. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa , numar de telefon, adresa de e-mail. Aceste tipuri de informatii personale sunt utilizate in scopul unei mai bune comunicari online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intampina probleme in momentul transmiterii mesajului, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.
Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.
Varsta. www.dcmsoftware.ro respecta confidentialitatea datelor pntru copii. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor. Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informatie cu caracter personal si sa cereti ajutorul unui parinte sau tutore.
B). UTILIZAREA INFORMATIILOR
Utilizarea interna a informatiilor si comunicarea cu dvs. Echipa nostra , www.dcmsoftware.ro, foloseste informatiile personale pentru a va contacta si pentru a oferi servicii clientilor.
www.dcmsoftware.ro va folosi informatiile dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, si ofertele noastre. De asemenea, www.dcmsoftware.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va folosi formularul de contact. Nu veti putea renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea tromiterii mesajului dumneavoastra.
Utilizarea externa a informatiilor si comunicarea in aceste situatii cu dvs. DCM Software nu vinde, nu inchiriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridica, exceptie facand urmatoarele situatii:
Precum majoritatea comerciantilor cu amanuntul prin comert electronic, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru. Astfel, DCM Software va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. Spre exemplu, in scopul de a va livra produsele dorite, web-siteul nostru va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon. DCM Software poate partaja informatii non-personale (spre ex. numarul de vizitatori pe zi intr-o anumita pagina sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va vor identifica personal sau direct. DCM Software nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din circuitul comercial.